nl-NLen-US
U bent hier:   Wagenpark
  |  Inloggen

Ons wagenpark

   Minimaliseren

Kwaliteit en representativiteit staan bij ons hoog genoteerd. Naast ons vaste wagenpark van Mercedes 200 CNG op aardgas uitgevoerde taxi's, 6 persoons- Mercedes VIP-bus, tevens een Luxe uitgevoerde 15 persoon VIP-bus, uitgevoerd met lederen stoelen en vergader tafels.

De auto's van ons vaste wagenpark zijn allen  zeer luxe uitgevoerd, voorzien van alle comfort en veiligheids-eisen van dit moment.

Niet alleen uit representatief oogpunt, maar ook uit betrouwbaarheid overwegingen, wordt het vaste wagenpark om de drie jaar vernieuwd. Zo bent u altijd verzekerd van comfortabel en veilig vervoer

Ook is ons wagenpark voorzien van de modernste apparatuur voor het berekenen van de juiste ritprijzen alsmede het track en trace systeem, waarmee wij altijd kunnen controleren waar onze auto's zich bevinden.

Wij weten als geen ander wat er bij komt kijken om vooraanstaande personen op een professionele manier te vervoeren naar de plaats van bestemming. Naast alle voorzorg maatregelen die genomen worden voor de veiligheid van de passagiers, beschikt iedere wagen over een extra hoge inzittende verzekering. Zodat U nooit in verlegenheid gebracht kunt worden.

Ook zijn onze wagens standaard uitgevoerd met een reanimatie kit. (AED) (automatische,externe defibrillator)
Dijkstra Personenvervoer, professioneel vervoer, kan voor "U" een zorg minder zijn!!

Voor meerdere mogelijkheden kunt u gerust contact met ons opnemen.