nl-NLen-US
U bent hier:   Over ons > 25 jaar dienstverlening
  |  Inloggen

25 jaar dienstverlening

   Minimaliseren

25 jarig bestaan Dijkstra personenvervoer.

Op 1 april 1984 is Dijkstra Personenvervoer van start gegaan. Ons bedrijf verzorgt al meer dan 25 jaar diensten op het gebied van Taxi en Personenvervoer in de Haagse regio. Inmiddels is ons bedrijf uitgegroeid tot een veelzijdige organisatie die zich gespecialiseerd heeft in het Directie/VIP vervoer.

Ons bedrijf is erop ingesteld om aan al uw vervoerswensen te voldoen. Zo is al jaren ons wagenpark afgestemd op accuraat, comfortabel, betrouwbaar en veilig vervoer. Wij  zijn begonnen met de dienst Particulier taxi vervoer met 1 luxe Mercedes auto. Inmiddels is ons wagenpark uitgebreid met verschillende personenwagens, een 6 en 15 persoons-VIP bus.

Naast, dat wij de laatste technologische ontwikkelingen volgen op het gebied van veiligheid is ook het milieu bewust ondernemen een belangrijk onderdeel van onze bedrijfsvoering. Zo rijden wij al sinds 2007 op aardgas. En zijn wij één van de eerste taxibedrijven die zijn wagenpark heeft vervangen met milieu vriendelijke aardgas auto's(Mercedes E 200 CNG).

Ook op het gebied van personeelsbeleid is er veel veranderd in de afgelopen 25 jaar. Zo kon men vroeger volstaan met een rijbewijs en een goede straten kennis als chauffeur. 

Vandaag de dag beschikken onze chauffeurs over: 
EHBO / reanimatie diploma.
D1 en/of INTERSECO - SDO opleiding.
Sociale vaardigheden.
Service gerichte instelling.
Spreken meerdere talen o.a. Engels, Frans, Duits
Etiquette opleiding

De ervaringen die wij de afgelopen 25 jaar hebben opgedaan resulteert in een breed scala van dienstbaarheid, accuraatheid en betrouwbaarheid. Zo hebben wij de afgelopen jaren vele klanten naar tevredenheid kunnen vervoeren. Inmiddels zijn vele kilometers afgelegd met:  ministers, directieleden van bedrijven\multinationals,afgevaardigden van een ambassade of ministerie maar ook als particulier brengen wij u naar uw plaats van bestemming.